SOGNEINDSAMLING 2019

Folkekirkens Nødhjælp – Sogneindsamling
søndag d. 10. marts 2019

Nye veje til håbet
”Der findes ingen fast formel for, hvordan man bedst hjælper mennesker i nød. Hver ny krise kræver, at man tænker i nye baner. Det er dét, vi gør hos Folkekirkens Nødhjælp - finder de bedst mulige måder i en hvilken som helst situation i de 25 lande, vi arbejder i.
I næsten 100 år har vi hjulpet mennesker i yderste nød. Og vi er gode til det, vi gør. I 2017 blev Folkekirkens Nødhjælp vurderet af DANIDA til at være én af Danmarks bedste NGO’er til humanitært arbejde.
Sammen kan vi hjælpe og give fremtidsmuligheder og håb til dem, der modtager hjælpen. ”

Pengene i de rette lommer
”Pengene fra indsamlingen er med til at bekæmpe sult, sygdom, mine¬fare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden eks¬trem ulighed – og til at (gen)opbygge robusthed i verdens mest udsatte områder. Ligeledes arbejder vi med menneskerettigheder og minerydning.
Vi holder skarp kontrol med korruption og regner omhyggeligt på hvert eneste projekt, så det gavner flest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen.
Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet mere end 224 millioner kroner, som har givet håbet tilbage til millioner af mennesker. ”

Vi er også med d. 10. marts 2019.
Frivillige indsamlere kan melde sig til indsamlingsleder Karin Maigaard Christensen 61868479/oksss8300@gmail.com eller til Kirsten Lundager 29618939/ksl@km.dk

Læs mere om  Folkekirkens Nødhjælp, som er en selvstændig organisation her: Folkekirkens Nødhjælp