Konfirmation 2018

Konfirmation – Saksild – 21. april 2018

I år slog antallet af konfirmander alle rekorder: 26 dejlige unge mennesker blev konfirmeret i Saksild kirke, lørdag d. 21. april.

Det måtte ske ved to gudstjenester samme dag – kirken er heldigvis engang imellem alt for lille. De fordelte sig med 13 ved hver gudstjeneste – hhv. kl. 10 og 11.30.

Vi gik ind til festlig musik (i skrivende stund kommer jeg i tvivl om, hvorvidt det var temaet fra Starwars eller Indiana Jones), og til begge gudstjenester var der rigtig god sang. (Godt det samme, for der findes intet mindre festligt end gudstjenester og kirkelige handlinger, hvor deltagerne ikke gider åbne hverken mund eller salmebog).

Og nej – konfirmanderne bekræfter ikke deres dåb, men de siger ja til at ville være en del af Folkekirken og et kristent fællesskab. Og de siger ja til, at de gerne vil høre Gud bekræfte, hvad der blev sagt til dem i deres dåb. Nu, hvor de er blevet store nok til at høre og forstå:

Den almægtige Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader, som i dåben har gjort dig til sit barn, han styrke din tro og give dig håb, han velsigne og bevare dig i sin kærlighed alle dine dage.

Billedet af konfirmanderne indsættes her.

Bageste række fra venstre: Hans Jakob Hvenegaard Jensen, Jesper Eilenberger, Daniel Kruse Kennum, Chano Schou Jacobsen, Josephine Kjær Sletskov Jensen, Albert Hofman Nyholm, Daniel Villefrance Bisgaard Thorup, Vladimir Bountovski, Laura Mazanti
Midterste række fra venstre: Victoria Nicoline Jensen, Carl Rune Bernhard, Thor Lund Bunde, Victor Michael Gjermand Jørgensen, Torbjørn Suhr Terkildsen, Cecilie Illum Madsen, Mathilde Sascha Nielsen, Louise Ellegaard Haahr, Josefine Ellegaard Haahr, Alberte Vestergaard Nielsen
Forreste række fra venstre: Josefine Zacho Knoblauch, Victoria Svejbæk Buchholdt, Filippa Zoffmann Kyed, Tobias Zwicky-Jensen, Mathias Lund Kruse, Kristine Henneke, Kristina Miriam Buus Niemi