FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP SOGNEINDSAMLING 2017

Søndag d. 12. marts 2017  var der landet over indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp – også hos os.
Det var en god dag, god stemning og med et resultat, der var over al forventning. Som de sagde hos Folkekirkens Nødhjælp, da vi meddelte dem resultatet: ”Hos jer går det da vist bare én vej”. Det var også vores egen fornemmelse. I år lykkedes det at få alle ruter dækket, fordi 26 energiske indsamlere havde meldt sig på banen. Og mange tak for det.

Med meget få undtagelser blev indsamlerne positivt modtaget, og folk greb til lommerne. Og mange tak for det.
Vi indsamlede i alt 16.952,- kr. Hertil kommer det beløb, der blev givet via Mobile Pay. Det kender vi ikke nøjagtigt, men landet over udgør det 14%. Lægger vi det til kontanterne når vi op på 19.325,- kr. Den tidligere rekord er slået med flere tusinde og sidste års resultat med endnu flere.