FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP SOGNEINDSAMLING

Folkekirkens Nødhjælp – Sogneindsamling, søndag d. 11. marts 2018

”Den 12. marts 2017 gik tusindvis af frivillige danskere
på gaden for at gøre en verden til forskel. Det
blev til 14 millioner kroner. Pengene gør en konkret
forskel for verdens fattigste. Vi arbejder ud fra princippet
'hjælp til selvhjælp'. Vi arbejder i 24 lande med
katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig
udvikling.

For 14 millioner kan vi give:
80.000 familier en køkkenhave, der sikrer mad og indtægt
400.000 mennesker midlertidigt husly efter en katastrofe
Mon det nytter?
Det nytter – og det virker. Vi holder skarp kontrol med korruption, og regner omhyggeligt på projekter, så de gavner mest muligt og bærer sig selv, når vi rejser igen. Siden vores første indsamling i 1999 har frivillige samlet godt 210 millioner kroner, som har bedret livet for millioner af mennesker udsat for sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden ekstrem uretfærdighed.

Vi er derude - og ser fremgang hver dag.
Hver en krone har gjort forskel.

Her i sognene har vi været med i mange år; mange har på forskellig vis givet af deres overskud, og hvert år har vi opnået kontante resultater, om vi kan være både glade for og stolte af.
Mange tak for ethvert bidrag af tid og penge. Vi er også med d. 11. marts 2018.

Frivillige indsamlere kan melde sig til indsamlingsleder Karin Maigaard Christensen
eller til
Kirsten Lundager

Resultat 12. marts 2017 Folkekirkens Nødhjælp

Søndag d. 12. marts 2017  var der landet over indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp – også hos os.
Det var en god dag, god stemning og med et resultat, der var over al forventning. Som de sagde hos Folkekirkens Nødhjælp, da vi meddelte dem resultatet: ”Hos jer går det da vist bare én vej”. Det var også vores egen fornemmelse. I år lykkedes det at få alle ruter dækket, fordi 26 energiske indsamlere havde meldt sig på banen. Og mange tak for det.

Med meget få undtagelser blev indsamlerne positivt modtaget, og folk greb til lommerne. Og mange tak for det.
Vi indsamlede i alt 16.952,- kr. Hertil kommer det beløb, der blev givet via Mobile Pay. Det kender vi ikke nøjagtigt, men landet over udgør det 14%. Lægger vi det til kontanterne når vi op på 19.325,- kr. Den tidligere rekord er slået med flere tusinde og sidste års resultat med endnu flere.