Saksild Seniorklub

Info om Seniorklubben

Vi er en flok seniorer fra Saksild og omegn, som mødes i Sognehuset, Strandvejen 3, Saksild, den 2. mandag i hver måned fra kl. 10 til ca. 13. Dog undtaget i juli måned, da holdes der sommerferie.

Vi mødes til fælles hygge. Det kan være forskellige personer, der fortæller om livet ude i verden på deres rejser, eller om deres arbejde, f.eks. som politibetjent, præst eller borgmester.

Klubben tager også på udflugter, f.eks. til Alrø, den genfundne bro ved Vestbirk, eller Ovartaci museet i Risskov. Men det vigtigste for os er, at være sammen stå bi i vanskelige perioder.

Kontingent pr. år er 250,- kr. For kaffe og brød ved almindelige møder betales 10,- kr. pr. gang.

Skulle du / I være interesseret, så ring eller kom forbi. I er også altid velkomne til at besøge os i sognehuset ved præstegården den 2. mandag i måneden, kl. 10.00.

Pbv
Formand Inge Rasmussen