Onsdagsklubben Saksild og Nølev sogne

Jule og Klubafslutning d. 12. – 12. 2017

Vi mødes i konfirmationsstuen kl. 13.00, hvor vi spiser en dejlig frokost.

Kirsten Lundager vores præst kommer og hygger sammen med os, måske kommer vores nye organist også, det vides ikke med bestemthed.

Denne eftermiddag bliver sidste møde i Saksild/Nølev Onsdagsklub. Vi der er tilbage, har besluttet at lukke klubben, på grund af for få medlemmer.Det er rigtig trist, derfor fortsætter vi med at mødes hver anden onsdag skiftevis hos hinanden indtil videre.

Hilsen Edith og Anny

September 2017 møde

Klubben er for pensionister og efterlønnere i Saksild og Nølev sogne.
Vi starter igen den 13. september kl 13.30 i konfirmandstuen v. Saksild sognehus. Denne dag er der gratis kaffe og brød. På forhånd velkommen.
Den 20. september er der en kort orientering om året der er gået v. formand Edith Thomsen. Regnskabsberetning v. Anny Horn.

Tilrettelæggelse af videre program afhænger af, hvor mange medlemmer der møder op, og hvad man har lyst til.
Vi er en hyggelig lille klub, som har bestået siden tresserne.
Da var der ikke så mange muligheder for at komme ud og møde andre, når man først havde nået pensionsalderen. Det var ikke alle, der kunne suse afsted i bil. Vi kan godt mærke, at behovet ikke er så stort mere. Men vi håber på, der stadigvæk er nogen, der vil støtte op om vores klub.
Vi plejer at have et arrangement en gang om måneden: film – syng sammen – bankospil – besøg af ”Damernes butik” og lignende. Ellers hygger vi os med håndarbejde – snak og forskellige spil.
Bogudlån fra Odder bibliotek.

Venlig hilsen bestyrelsen.
Første mødedag er kaffe og brød gratis, ellers har man selv kop og brød med, og kaffen koster 5,00 kr.
Klubben er for pensionister og efterlønnere.
Vi mødes hver onsdag 13.30 til ca. 16.30, hvis ikke andet fremgår af programmet.

Vi starter igen den 13. september kl. 13.30
med gratis kaffe – kage og hygge.
Hvis ikke der møder nye medlemmer op denne dag, må vi nok se i øjnene, at vi må lukke klubben.
Mere her om I næste kirkeblad.

NB.
Hvis der er nogen der evt. vil vide mere om klubben, kan man
henvende sig til: Formand Edith Thomsen tlf. 8655 1227 eller
Anny Horn tlf. 8655 8299
Klubben ønsker alle en god sommer.