Kom til kor

Korstart efterår 2017

Koret starter sin næste sæson med almindelig korprøve kl. 19.30-21.45 i Sognehuset ved Saksild kirke torsdag den 7. september.

INVITATION: kom og vær med – vi kræver ingen optagelsesprøver for at kunne deltage. Vi er i dag knap 30 sangere, men har plads til nye, uanset om du synger høj eller dyb stemme. I år har vi et særligt stort ønske om at få flere tenorer og basser med i koret.

God sommer til alle!

Kor i Saksild og Nølev sogne

Sang samler, skaber smil og godt humør. Sådan er det også hos os i Saksild sognehus, hvor vi synger sammen hver torsdag aften fra kl. 19.30.

Vores repertoire er bredtfavnende – klassisk, rytmisk og folkeligt synger vi. Vi prioriterer korprøverne højt. Dine torsdag aften skal være fri til sang med os. Synger du rent, og kan du orientere dig rimeligt i en sangnode, er det godt.

Vi holder korkoncert minimum to gange om året – en forårskoncert i forsommeren og julekoncert i december. Herudover medvirker koret ved særlige gudstjenester så som høstgudstjenesten, Alle Helgens søndag, Hellig Trekonger, Kyndelmisse og så vidt muligt i påsken, typisk Palmesøndag.

Kirkekoret er et stående tilbud til syngende i sognet, inviteret og finansieret af menighedsrådet. Du betaler ingen kontingent. For at deltage ”betaler” du med at slutte op om korsangen i kirkerne.

På genhør i vores kor.