Junior konfirmander i Saksild og Nølev sogne

Junior konfirmander er børn fra 3. klasse. Alle børn i Saksild og Nølev skoles 3. klasse modtager skriftlig indbydelse.
I 2012 begyndte det 26. hold juniorkonfirmander i Saksild og Nølev sogne. Undervisningen er selvfølgelig frivillig, men deltagelsen har i alle de mange år aldrig været under 90%. Så det håber vi selvfølgelig på de kommende år også.

Hvad går undervisningen ud på?
Undervisningen har som formål at gøre børnene fortrolige med den kristne børnelærdom, med kirken og gudstjenesten, eller med andre ord: at fortælle, hvad det vil sige at være døbt.
Udøbte børn er selvfølgelig også meget velkomne.
Jeg sørger for undervisningsmateriale, der passer til børnenes alder og gør i øvrigt brug af fortælling og samtale, dramatik, film, musik, lege m.m.
Børnene, organisten og jeg forbereder sammen i undervisningsforløbet 2-3 familiegudstjenester.

Vi skal høre Sigurds bibelhistorier.
For ikke så længe siden udgav Sigurd Barrett ”Sigurd fortæller bibelhistorier”. Heri genfortæller han 24 historier fra Bibelen, 12 fra det gamle og 12 fra det nye testamente.
Til hver af fortællingerne har han skrevet en sang.
Til udgivelsen hører også en dobbelt CD og to DVD’er, hvor Sigurd og Snapper sammen går på opdagelse i Bibelens forunderlige verden.
Sigurds nyskrevne og nykomponerede salmer/bibelske viser vil komme til at fylde og gøre fyldest i denne undervisningssæson, og vil garanteret blive ørehængere.
Og så skal vi – som sædvanlig – høre bibelhistorie og meget mere.

Juniorkonfirmandsangen

Jesus gik omkring på jorden
nede i Herodes’ land
han fortalte om Guds rige