Ansatte i Saksild og Nølev sogne

Bach, Kirsten Margrethe (KMB)
Kirkesanger (orlov pt.)
Tlf.: 51948718
Blois, Carina (CB)
Kirkesanger
Hanten, Dorthe (DH)
Gravermedhjælp Nølev

Lundager, Kirsten (KL)
Præst
Tlf.: 86 55 81 24
Madsen, Per (PM)
Graver
Tlf.: 21 43 73 19
Mertens, Verena (VM)
Husmoder - konfirmandstuen

Organist:

Jens Frederik Schjødt fratrådte sin stilling som organist d. 1. august se kirkebladet september 2017.
Der har været 13 ansøgere til stillingen. Menighedsrådet har hørt og haft samtale med 4 og har indstillet 2. I skrivende stund er der mundtligt tilsagn fra den ansøger, som vi har valgt, men da ansættelsespapirerne endnu ikke er underskrevet, kan navnet ikke nævnes.
Koret skal videreføres, men eftersom vedkommende endnu ikke er tiltrådt, kan der ikke oplyses om korets aktiviteter i den kommende tid – hvornår det kommer i gang med en ny sæson; hvor meget koret skal medvirke i kirkerne, koncerter etc.

Ny kirkesanger

Vores kirkesanger, Kirsten Bach, er blevet bevilget 10 måneders orlov fra 1. august.
I hendes fravær har menighedsrådet ansat Carina Blois, der bor i Saksild.
Mange vil kende Carina fra hendes forrygende fløjtespil, men nu synger hun, og det kan hun så sandelig også.