Ansatte i Saksild og Nølev sogne

Bach, Kirsten Margrethe (KMB)
Kirkesanger
Tlf.: 51948718
Hanten, Dorthe (DH)
Gravermedhjælp Nølev

Lundager, Kirsten (KL)
Præst
Tlf.: 86 55 81 24
Madsen, Per (PM)
Graver
Tlf.: 21 43 73 19
Mertens, Verena (VM)
Husmoder - konfirmandstuen
Ugilt Pedersen, Tine (TUP)
Organist
Der har været megen gennemtræk på orgelbænken i vores kirker i det sidste års tid. Men nu har vi fået Tine Ugilt Pedersen som organist, og hvor vi dog håber, at hun er kommet for at blive. Det er en fornøjelse at lytte til den altid velvalgte musik, som Tine leverer. Det er de dejligste præ- og postludier, vi får lov at lytte til, ligesom vi også får lov at synge salmerne i et godt tempo.
Dertil kommer, at Tine er meget venlig, samarbejdsvillig og omgængelig… så velkommen, Tine til forhåbentlig mange år som organist i Saksild og Nølev kirker.

Nedenfor fortæller Tine lidt om sig selv:

Mit navn er Tine og jeg er den nye organist i Saksild og Nølev kirker. Jeg er 37 år gammel, og bor i Viby sammen med min mand Carl-Martin og vores datter Elvira.
Jeg har, siden jeg var barn, spillet klaver og sunget i børne-ung-domskor. Jeg har altid været fascineret af orglet som instrument, og besluttede mig i 2003 for at søge ind på Vestervig kirkemusik-skole, hvorfra jeg er uddannet Præliminær organist. Siden har jeg studeret ved det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvorfra jeg har en bachelor i kirkemusik.
Jeg har gennem hele min studietid haft ansættelser som organist, og har desuden arbejdet meget med børne-ungdomskor og lejlig-hedsvist voksenkor.
Jeg tiltrådte organiststillingen i Saksild-Nølev d. 1. april, og er rigtig glad for den modtagelse jeg har fået. Jeg er glad for samarbejdet med mine nye kolleger, og ser frem til at tage fat på mange nye, spændende arbejdsopgaver. En stor tak til jer alle!